O nas

Kdo smo in kako smo začeli svojo poslovno pot.

Moje ime je Robert Goreta in že od leta 2001 aktivno delujem na področju osebnostne rasti, komunikacije, medosebnih odnosov in retorike. Po izobrazbi sem sicer univ. dipl. ekon., toda pota življenja so me vodila na čisto drugačno pot delovanja.

S svojim ustvarjalnim prispevkom želim med ljudi širiti veselje, ljubezen, radost, pogum, odločnost, voljo in navdušenje, da vsakdo v sebi prepozna svoje čudovite darove, izjemnost in čarobnost.

Kar nekaj let sem se predstavljal kot motivacijski trener, a sčasoma sem spoznal, da to ni čisto pravi mojega dela, saj je motivacija le eno izmed področij na katerih delujem. Trenutno bi moje delovanje še najbolj opredelil pojem »iskalec duhovnih in življenjskih resnic«.

Malo manj znano pa je to, da si že od leta 2003 sam postavljam svoje spletne strani. Mnogi obiskovalci mojih spletnih strani so me začeli spraševati: “Kdo pa ti je postavil spletno stran?” in so bili izjemno presenečeni, ko sem jim dejal, da si jih sam postavljam ter urejam vsebine na njih.

Eno je vodilo k drugemu in tako sem leta 2007 postavil prve spletne strani za svoje poslovne partnerje. Korona situacija v letih 2020 – 2022, ko iz takšnih ali drugačnih razlogov nisem mogel redno voditi svojih izobraževanj, pa je pripomogla, da sem se izdelavi spletnih strani posvetil še bolj intenzivno.

Spletne strani, ki sem jih do sedaj izdelal in so še vedno on-line ter v takšni podobi, kot sem jih jaz postavil, pa si lahko ogledate tukaj.